Koulutuspalvelut

Yrityksen tärkein voimavara on osaava, hyvinvoiva ja tulevaisuuteen uskova henkilökunta. Henkilökunnan sitoutuminen ja osaaminen korostuvat erityisesti julkisen sektorin tehtävissä ja pk-yrityksissä. Yrityksen etu onkin pitää yllä henkilökunnan osaamista sekä kyky johtaa oikein tätä osaamista. Meidän tehtävänämme on paitsi etsiä yrityksellenne osaava, sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, myös auttaa henkilöstön osaamisen ylläpidossa ja päivittämisessä.

Toimialakohtaiset luvat ja pätevyys

Oli yrityksenne toimiala mikä tahansa, autamme ammattitaitoisen henkilökunnan kouluttamisessa. Yhä useammalla alalla vaaditaan erilaisia lupia ja pätevyyksiä todisteeksi henkilöstön ammattitaidosta sekä takeeksi turvallisesta työskentelystä. Kauttamme yrityksenne saa joustavan ja tehokkaan koulutuspaketin tarvittaessa useammastakin työelämän osaamistestistä.

Työhyvinvoinnin kehittäminen

Osana kattavaa koulutuspalveluamme tarjoamme yrityksellenne myös osaamistamme työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisessä. Työhyvinvointi ei ole synonyymi työpaikan virkistyspäivälle. Työhyvinvointi on suurempi kokonaisuus, jossa korostuvat mielekäs ja haasteellinen työ sekä työntekijän mahdollisuus vaikuttaa toimenkuvaansa, esimiehen kyky johtaa henkilöstöään motivoivasti, työyhteisön hyvä ja turvallinen ilmapiri sekä työntekijöiden ammattitaito. Työhyvinvoinnin kautta yrityksen henkilökunnan jaksaminen työssään lisääntyy ja tämä vaikuttaa positiivisesti työn tuottavuuden sekä työntekijöiden sitoutumisen kasvuun.

Räätälöidyt koulutukset

Järjestämme yhdessä yhteistyöyritystemme kanssa yrityksellenne sopivat koulutuspalvelut. Räätälöimme juuri teille sopivan koulutuspaketin oli kyse sitten käytännön koulutuksista, työhyvinvoinnista tai esimiestyöskentelyä koskevista muutoksen ja osaamisen johtamisesta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä yrityksenne sekä henkilöstönne tarpeet koulutuksien osalta.