Ravintolapäällikkö Sotkamo

Ravintolapäällikkö Antell Ravintolat Oy, Sotkamo, Kairest Oy

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Perusarvomme on aitous kaikessa toiminnassamme. Haluamme tarjota herkullisia makunautintoja ja olla erinomainen työpaikka. Pääkonttorimme on Oulussa. Liikevaihtomme on 46,1 milj. euroa, ja palveluksessamme on noin 600 osaavaa ammattilaista. Antell on listattu Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Tutkimus mittaa henkilöstön kokemusta työpaikastaan ja työhyvinvoinnin johtamisesta.

Kairest Oy etsii Sotkamossa sijaitsevaan Antell Ravintolat Oy henkilöstöravintolaan organisointikykyistä ja vastuullista ravintolapäällikköä. Keittiön ja salin vahva tuntemus on tehtävän hoitamisessa välttämätöntä. Johdat ja kehität ravintolan toimintoja vakaalla ammattitaidolla sekä aurinkoisella asenteella.

Antellissa ruokien raaka-aineissa arvostetaan laatua ja valmistetaan ruoat mahdollisimman pitkälle itse. Lisäksi halutaan tarjota jatkuvasti yhä parempia tuotteita asiakkaille. Ruoan herkullisuus on ykkösasia, johon Antellin olemassaolo perustuu. Tulevan päällikön vastuulla on myös huomioida ruokatuotteissa sesonkien vaihtelut.
Edellytämme Sinulta

-Tehtävään soveltuvaa koulutusta
-Kokemusta maukkaan ruoan tekemisestä sekä tarjoiluosaamista myös edustus
-Järjestelmällisyyttä ja organisointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
-Sujuvaa suomenkieltä sekä englanninkielen perusosaamista
-Asiakaslähtöistä ja taloudellista ajattelutapaa
-Iloista sekä energistä työotetta

Asiakkaamme tarjoaa valitulle henkilölle vastuullisen työn lisäksi kilpailukykyiset edut, työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja paikan kasvavassa ja kehittyvässä Antell-perheessä.

Työaika ajoittuu suurimmaksi osaksi arkipäiviin, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian viimeistään Loka-Marraskuun vaihteessa.

Jos kiinnostuit niin lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostiin; markku.huttunen@kairest.fi viimeistään 25.10.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kairest Oy Aluepäällikkö Markku Huttunen p. 0400 796 311. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian.