Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on joustavuutta ja vapautta, taitoa ja tunnetta. Hyödynnä yli 20 000 ammattitaitoisen työtekijän joukkoamme! Henkilöstövuokrauksella voit tasata työhuippuja tai saada nopeasti sijaisia vakituiselle väelle. Avullamme saat lisätyövoimaa joustavasti tarvitsemaksi ajanjaksoksi vaikkapa vilkkaan sesongin tai lomasijaisuuksien ajaksi. Uutta osaamista vaativassa projektissa taitava vuokratyöntekijä on kullanarvoinen apu.

Laaja valikoima toimialoja

Henkilöstövuokrauksemme kattaa kaikki toimialat. Parhaiten edustettuina ovat palvelualat ja julkinen sektori. Kairest Oy tunnetaan luotettavuudestaan ja henkilökohtaisesta palvelustaan – välitämme työvoimaa jo lähes 30 vuoden kokemuksella. Toimintaamme ohjaavat tilaajavastuulaki velvoitteineen sekä alakohtaiset kansainväliset säännökset.

Lue lisää

Hoidamme työnantajavelvoitteet

Asiakkaana vastaat ainoastaan työntekijän perehdytyksestä ja valvonnasta työpaikalla. Hoidamme puolestasi kaikki muut työnantajavelvoitteet työsopimuksesta palkanlaskentaan ja -maksuun. Työntekijä saa kauttamme myös palkka- ja työtodistukset.

Lue lisää

Lähetä viesti

Jätä yhteystietosi ja viestisi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä!