Kokkimaajoukkue uudistuu

Kokkimaajoukkue uudistuu

Suomen kokkimaajoukkueen toiminnanjohtajaksi tulee 1. tammikuuta 2017 alkavalla sopimuksella Tapio Laine. Joukkueen nykyinen kapteeni Kristian Vuojärvi perii Laineen paikan joukkueenjohtajana.

Suomen kokkimaajoukkue valmistautuu parhaillaan Nils-Gustaf ”Nile” Höglundin kauden pääponnistukseen, Erfurtissa lokakuussa järjestettäviin kokkiolympialaisiin. Samaan aikaan toiminnan taustalla oleva Suomen Keittiömestarit ry haluaa varmistaa maajoukkuetoiminnan jatkuvuuden.

– Iso kiitos Nilelle hienosta työstä. Hän on nostanut maajoukkuetoiminnan uudelle asteelle ja luonut todella hyvän pohjan, josta jatkaa. Nilen ideoima kuvio, jossa yhdistyksemme alainen kokkimaajoukkue on eriytetty omaksi yksikökseen, on selkiyttänyt ja ammattimaistanut toimintaa, keittiömestariyhdistyksen puheenjohtaja Ulla Liukkonen toteaa tyytyväisenä.

Tapio Laine ottaa vetovastuun ensi vuoden alusta ja samaan aikaan Kristian Vuojärvi siirtyy hoitamaan joukkueenjohtajan tehtäviä. Työparista on hioutunut timanttinen duo Vuojärven aloitettua joukkueen jäsenenä ja kapteenina kolme vuotta sitten.

– Tavoitteena on nousta ylöspäin. Selkiytämme toimintaa, haemme entistä enemmän yhteistyökumppaneita ja tuomme paremmin kokkimaajoukkueen esille yleisölle muun muassa Suomi 100 -juhlissa, Laine linjaa.

Vastedes Suomen kokkimaajoukkue tunnetaan koko kansan kokkimaajoukkueena, Ulla Liukkonen tähdentää, ja lupaa, että suomalainen ruoka nousee uuteen kukoistukseen kokkimaajoukkueen kautta.

Haku joukkueeseen auki

Ensi vuoden alussa joukkuetta myös täydennetään olympiadia 2017-2020 silmällä pitäen. Jäseniksi toivotaan kunnianhimoisia kokkeja kaikkialta Suomesta.

– Oli nuori tai vanha, kokenut tai keltanokka, kannattaa hakea, koska erilaisista ihmisistä rakentuu täydellinen joukkue! Tule mukaan, jos tunnet olevasi joukkuepelaaja ja haluat osana suurta perhettä viedä suomalaista ruokakulttuuria maailmalle. Yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa kilpailu on hauskaa ja mahdollisuudet pärjätä parhaat, Kristian Vuojärvi sanoo.

Lisätietoja
Ulla Liukkonen 050 352 9006
Tapio Laine 0400 253 813
Kristian Vuojärvi 045 890 8590

 

Kairest Oy on Suomen Keittiömestarit r.y
yhteistyökumppani.

Lue lisää »