Kairest Oy - Luotettavat ja osaavat taloushallinto-, henkilöstö- sekä rekrytointipalvelut Short Introduction
SuomeksiIn EnglishEestin kielelläpo Russki

Kairest Oy - Palkka- ja taloushallintojärjestelmä

Kairest palkka- ja taloushallintojärjestelmä

Kairest-järjestelmä mahdollistaa asiakasyritysten palkka- ja taloushallinnon hoidon tehokkaasti ja edullisesti. Kairest-järjestelmän avulla esim. koko asiakasyrityksen palkkahallinnon, asiakaslaskutuksen, reskontran ja kirjanpidon hoito onnistuu ilman omaa erikoiskoulutuksen saanutta henkilökuntaa.

Työtuntien kirjaus ja palkkaerittely sähköisesti

Järjestelmään kirjaudutaan omilla salasanoilla ja työntekijä ilmoittaa tekemänsä työtunnit. Asiakkaan hyväksyttyä palkkatiedot ne siirretään palkkaohjelmaamme, josta asiakasyritykselle toimitetaan sähköisenä tiedostona kaikki raportit. Työntekijöille toimitetaan palkkaerittely sähköisesti tai postitse. Myös työtodistukset sekä tarvittavat palkkatodistukset (viikoittaiset työtunnit ym. tarvittavat raportit) voidaan toimittaa työntekijälle sähköisesti.

Asiakaslaskutus

Hoidamme yritysten asiakaslaskutuksen sekä reskontran hoidon kustannustehokkaasti laskutuksen yhteydessä. Laskutuksen hoidamme paperi- ja verkkolaskuna (tarvittaessa myös liitteet mukaan verkkolaskuun).

Kaikki yrityksen tarvitsemat raportit

Asiakas saa haluamansa sotu/ennakkoraportit, kuukausi- ja valvontailmoitukset, eläkevakuutusraportit ja muut palkkahallinnon raportit, kuten sotu-laskelmien kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset, sähköisessä muodossa. Järjestelmä soveltuu erinomaisesti kaikenkokoisille yrityksille, julkiselle sektorille (kaupungit, kunnat, seurakunnat jne.) sekä erilaisille yhteisöille.

Tulemme mielellämme kertomaan järjestelmästä ja sen tuomista eduista ja säästöistä.


AJANKOHTAISTA

Ravintolatyöntekijä, Helsinki
Vuorovastaava, Helsinki
Tarjoilija, Ylläs
Tarjoilija, Pyhä
Palvelupisteen päällikkö, Joensuu
Ravitsemistyöntekijä, Siilinjärvi
Puhtaanapitopalvelutyöntekijä, Siilinjärvi
Moniosaaja puhtaanapito- ja ruokapalveluala, Siilinjärvi
Kokki, Helsinki
Tarjoilija henkilöstöravintolaan Helsinkiin

 
Katso kaikki


Kairest Oy